….Danderyds Nyheter äter ute hemma..Danderyds nyheter eats out at home….

….Danderyds Nyheter fick uppleva att äta ute hemma och hur det är att ha restaurang hemma ett par timmar i veckan. Inte alltid lätt att förmedla denna upplevelse i text, men det gick uppenbarligen hem när lokaltidningen fick vara med en kväll i köket.

..

Danderyds Nyheter (Danderyd’s News) got to experience how it is to eat out at home. And what it’s like to have a restaurant at home a few hours each week.

….

 
Danderyds nyheter äter middag ute hemma
 

Krogkonceptet gick hem

Succe för Davids hemmakrog i Danderyd. Detta är mina egen ord som inte står med i texten, vill bara nämna att min familj fru Katarina, och barnen Anton och Emma är en stor del ”om inte allt”  av att detta kunde genomföras i vårt hem. Utan familjen vilja, uthållighet och skratt skulle aldrig succén kommit. Vi öppnar upp vårt hem ett par timmar i veckan, och varje fredag så öppnar vi upp 18.30 – 22.00. Gästerna kommer oftast med båt när inte vår bro till ön ligger. Ex antal gånger har dom flugit in med helikopter och landat på ängen 200 m från vårt hus, brukar möta upp så dom kommer ner säkert. Hem är det taxibåt som väntar gästerna.

Fråga som jag fick, vilken mat lagar du? Mat som jag själv tycker om och som är i säsong, svårast att flörta med är familjen. Gillar dom maten är jag trygg. Vill gärna se dig/er vid köksbordet.