Kickarna med en restaurang hemma

Stockholmsmagasinet Lidingö besökte davidathome och läsarna till magasinet får följa med från resan med taxibåten ut till Tranholmen och under hela middagen hos oss. Detta var en kväll med full fart och cirka 40 gäster hemma i vårt kök.

 
Stockholmsmagasinet davidathome restaurang hemma
 

Det är alltid roligt att få berätta vår historia och vår inställning till mat. Men varför måste alla ta foton på oss när vi är som tröttast efter en hel kvälls servering? :) Skämt åsido, vi är superglada att vi fick välkomna Stockholmsmagasinet Lidingö till oss.

Stockholmsmagasinet tog fasta på är varför vi gör detta och varför vi tycker att det är värt att lägga så mycket tid på det som vi gör. Det största anledningen är alla de kickar som människorna som besöker oss ger oss. Många möten leder till annat och det gör att vi utvecklas och har roligt. Men självklart finns det stunder då vi håller oss för skratt, till exempel när öns enda fyrhjuling går sönder och vi är tvungna att släpa några hundraflaskor vin i en dramaten över ön. Men det mesta löser sig till slut.

Roligt att de tar upp hur toalettkön växer sig lång om vår son väljer att ta sig en dusch. Så kan det ju vara, men det händer inte så ofta att han duschar när vi har 40 personer i huset.