Leverans

Om davidathome®

Jag heter David Enmark och driver davidathome® sedan 2010 tillsammans med min fru Katarina och självklart med barnen Emma och Anton. Jag älskar alla människor som har yrkesstolthet. Själv är jag stolt för mitt arbete med service och mat i alla slags sammanhang.

Har tidigare i mitt liv 
Fastighetsmässan Mipim i Cannes: jag har ansvarat för mat och dryck för Stockholms monter i 16 år, nu senast i mars 2018. Pavarotti, Björn&Benny, Vadstena – Birgitta 700 år (Påven var bjuden, men kunde inte komma),  Wallstar, SOK, BMW, SAAB och så vidare… listan är lång även från privata tillställningar och stora event. Varför så mycket av Catering och event..drev och ägde CousCous Catering med min kompanjon Nils Berg i från mitten av 90 till 2004, underbar tid. För er som minns och fick uppleva ITbubblan vet.

Sen lite till 
Evenemangsansvarig på Stockholms Borgerskap, ansvarig när Drottningen invigde Rozeliahemmet, invigningen av Af Chapman, Bento Food, ett antal fotojobb bland annat JM, Borgarnytt och Kokbok med Ellos isterband. Quality Hotel Friends, där jag var med och startade upp alla restauranger i hotellet. Senast Kock i Tvrutan för Lidl.

Missade du filmen? Kolla överst igen

Det här är några ord som jag verkligen gillar
Nyfikenhet, helhet, positiva människor, yrkesstolthet, vilja, närvaro, … Och sist men inte minst…. HA ROLIGT!

David Enmark