Raqs Webbyrå 

Hemsidan davidathome.se är skapad av Raqs Webbyrå i Stockholm. Raqs hjälper företag att bygga säljande och sökoptimerade hemsidor som fokuserar på att ge besökarna vad de letar efter, samtidigt som sidorna självklart ger ett trevligt och proffesionellt intryck.

Hemsidor byggda i verktyget Squarespace

Raqs Webbyrå är baserat i Stockholm, men kan hjälpa företag i hela världen. Hemsidorna bygger Raqs i Squarespace, som är ett användarvänligt och enkelt verktyg för dig som vill administrera och hantera din hemsida själv. Raqs kan också hjälpa dig att ändra och uppdatera din hemsida efter att den har lanserats. Tjänsten Hemsida-As-A-Service gör att du kan fokusera på din affärsverksamhet och så tar Raqs hand om allt som har med hemsidan att göra.

Sökoptimering – se till att din sida hittas

SEO, eller sökordsoptimering, sökoptimering, sökmotoroptimering – kärt barn har många namn, är det som gör att du hamnar högt på Google. Raqs brukar beskriva det som att det är vad som tar dig till den digitala Drottninggatan (en Stockholmsreferens då företaget är baserade i staden). Den digitala Drottninggatan, eller den digitala huvudgatan, är Googles förstasida. Det är företag på förstasidan på Google som får flest besökare och flest kunder. Raqs hjälper dig att komma högre i Googles ranking och ser till att dina kunder hittar dig.

Google Ads – annonser på Google

Att annonsera på Google är många gånger ett effektivt sätt att få mer besökare och fler kunder. Google Ads är dock en hel vetenskap och det kan vara klurigt att få till annonser som konverterar rätt personer till besökare på hemsidan. Raqs Webbyrå är kunniga inom Google annonsering och kan hjälpa dig att hitta rätt i djungeln som är digital marknadsföring – oavsett om det gäller annonsering eller SEO.

Vill du ha hjälp med en ny hemsida, att bli mer synlig på Google eller få hjälp med att optimera din sida så att fler besökare faktiskt blir kunder? Hör av dig till Raqs Webbyrå!