Sveriges mest lästa veckomagasin Icakuriren på besök
När ICA Kuriren kom på besök fångade de vår dotter Emma som kommenterade hur det är att ha en restaurang hemma och en av våra stamgäster som vant hjälper oss att öppna vinflaskorna.
Vi bjöd på grillat amerikanskt nötkött som serverades tillsammans med lågtempererad äggula, parmensanost och friterad kapris. Efter det hade vi en rimmad torskrygg som vi serverade med räkor, dill, brynt smör och riven pepparrot. Efterrätten var som ICA Kuriren beskriver det “en liten snygg brulépudding”. Menyn verkar glädjande nog ha gått hem även denna kväll. :)
ICA Kuriren avslutar sin artikel om oss med att säga att när de går hem är det som att de har spenderat kvällen hos några goda vänner. Det är precis den känslan vi strävar efter, annars skulle ju lite av poängen med att ha restaurangen hemma gå förlorad. Att vi lyckas hålla kvar känslan av hemma är jätteviktig för oss och vi blir så glada när en kväll hos oss upplevs som hemtrevlig och mysig. Som grädden på moset finns ju alla möjligheter, som en av våra gäster säger i texten, att hitta sig nya vänner eftersom alla sitter tätt inpå varandra, precis som man kan göra hemma hos vänner vid en lite större bjudning.